Kolme suosittua tapaa poistaa luomia.

On monia tapoja poistaa luomia ja sinun täytyy valita oikea tekniikka, jotta et aiheuttaisi yhtään harmia ihollesi. Oikean tavan valitseminen on erityisen tärkeää, jos sinulla on monia luomia kasvoillasi. Väärä tekniikka voi aiheuttaa arpia tai muuta vahinkoa.

Tässä ovat kolme parasta tapaa.

Kirurginen - Tämä on nopeaa ja yksinkertaista. Kirurgi leikkaa luomen tai poistaa sen pistosbiopsialla. Kuitenkin tämä jättää arven ja on myös kallista.

Laseri - Toinen suosittu tapa on poistaa luomet käyttäen laser-teknologiaa. Lasersäde poistaa luomen pintakerrokset. Sinun täytyy vierailla lääkärissä useasti, ennen kuin pääset luomesta kokonaan eroon. Laserilla poistaminen ei jätä yleensä arpea, tai erittäin pienen. Tämä keino on myös melko kallista.

Luonnollinen - Kolmas tapa on myös suosittu luomien poistoon. Tavallisesti tähän käytetään yrttiuutteita ja rasvoja. Luonnollinen luomenpoisto ei aiheuta sivuvaikutuksia tai arpia. Kuitenkin tuloksien saaminen vie aikaa. Myös oikean parannuskeinon löytäminen on vaikeahkoa, kun eri keinot toimivat erilaisille ihotyypeille.